CARA BELI PRODUK SHAKLEE ISTIMEWA UNTUK AHLI

Rupanya ada yg 'takut' nak join jadi ahli Shaklee ni sebab takut nanti bila dah jadi ahli, kena beli sendiri produk. Dah tak boleh order dari pengedar yg selalu bantu uruskan pembelian produk sebelum ni. Betul ke kalau dah join jadi ahli Shaklee ni kenalah pandai beli produk sendiri?

Bukan macam tu sebenarnya.

Bila jadi ahli ni, anda memang boleh:

Buat pembelian sendiri secara online di portal/website khas untuk ahli. Cara ini semudah macam kita shopping online kat portal retail yg lain tu tau. Just klik klik klik je. Bayaran pun guna bank/credit card je.

✔Boleh guna ID keahlian tu untuk walk in pada bila-bila masa ke HQ Shaklee di Sunway Geo ke ataupun mana-mana branch rasmi Shaklee di seluruh Malaysia.

Tapi, sekiranya anda masih belum mahir nak buat pembelian sendiri secara online, atau tiada kesempatan untuk melayari portal atau pergi ke HQ/branch, boleh sahaja anda order dari upline pengedar anda macam sebelum jadi ahli.

Cuma, sebab tu kena pilih pengedar yg betul untuk daftarkan anda sebagai ahli. Silap daftar, dia mungkin akan biarkan anda terkapai-kapai tanpa bantuan & konsultasi. Tu yg jadi sia-sia je walaupun dah join ahli.

Nak daftar jadi ahli, pilih upline yg komited seperti saya tau. Kalau nak daftar Whatsapp ni ye: 014-984 0240 (Irda).

Nanti saya akan uruskan pendaftaran anda. 😉



MASALAH TULANG RAPUH KESAN KEKURANGAN KALSIUM

Jisim tulang mula berkembang pesat dan mencapai tahap maksimum (optimum) pada umur 28 tahun dan mula menurun selepas berusia kira-kira 30 tahun.  Selepas umur 40 tahun jisim tulang menurun dengan mendadak.

Lagi-lagi bagi seorang wanita yg sudah haid, mengandung & menyusukan anak. Kesemua perkara ini merupakan penyumbang terbesar yg menyebabkan kandunga kalsium dalam badan kita semakin merosot.


BAGAIMANA NAK KEKALKAN PARAS KALSIUM SIHAT DALAM BADAN?

Kalsium yang hilang perlukan diganti agar kerapuhan tulang tidak terjadi. Pengambilan supplement kalsium adalah salah satu langkah pencegahan kepada kerapuhan tulang selain dari minum susu setiap hari.


APAKAH CARA MENINGKATKAN JUMLAH KALSIUM DALAM BADAN?

Ostematrix kalsium pilihan ramai kerana ianya sumber kalsium paling seimbang yang diformulakan dengan kadar penyerapan 99%. Formulanya unik, dibuat daripada mineral dari laut mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zink, kuprum, manganese dan boron. Nutrien-nutrien ini penting diambil bersama untuk penyerapan yang unggul dan menghalang endapan sesetengah mineral.

Pelihara tulang anda hari ini!



Harga sebotol Ostematrix (120bj) hanya RM61 sahaja. Plus kos pos RM10.

Berminat, meh whatsapp saya ye: 014-984 0240 (Irda).


HEBATNYA SHAKLEE - 100 TAHUN MEMBINA JENAMA YG KUKUH


MORE THAN 100 Years INNOVATION

Ini antara barisan produk Shaklee yang diformulasikan khas untuk meningkatkan tahap kesihatan.

Bermula dengan terciptanya produk shaklee yang pertama "multivitamin vitalized minerals" pada tahun 1915. Kini selepas lebih 100 tahun shaklee tetap utuh dengan barisan berbagai jenis produk yang sememangnya superb!
.
Produk yang memang PASTI SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
.
Keberhasilan setiap produk shaklee ni bukan main hentam kromo saja. Para saintis shaklee menjalankan lebih kurang 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar sesuatu produk. Malah jika ada ramuan baru, lebih daripada 350 ujian dijalankan bagi mastikan ramuan tersebut selamat dan bebas dari pencemaran berbahaya.

Bukan 1 tahun
Bukan 10 tahun
Tapi dah 100 tahun
Kalau tahun ni sudah 103 tahun!
.
SYABAS SHAKLEE!

*Jangan lupa juga  kehadiran 2 produk hebat tahun ni iaitu YOUTH dan SHAKLEEBABY.



Nak order mana-mana vitamin Shaklee dengan konsultasi eksklusif percuma seumur hidup? Whatsapp saya di 014-984 0240 (Irda).

Nak beli produk Shaklee dengan diskaun 20% bagi setiap produk? Jom daftar sebagai ahli bersama saya. Anda bakal menerima cashback bonus dari belian anda.

Whatsapp ke 014-984 0240 sekarang untuk servis & konsultasi terbaik.


HEBATNYA SHAKLEE - 100 TAHUN MEMBINA JENAMA YG KUKUH


MORE THAN 100 Years INNOVATION

Ini antara barisan produk Shaklee yang diformulasikan khas untuk meningkatkan tahap kesihatan.

Bermula dengan terciptanya produk shaklee yang pertama "multivitamin vitalized minerals" pada tahun 1915. Kini selepas lebih 100 tahun shaklee tetap utuh dengan barisan berbagai jenis produk yang sememangnya superb!
.
Produk yang memang PASTI SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
.
Keberhasilan setiap produk shaklee ni bukan main hentam kromo saja. Para saintis shaklee menjalankan lebih kurang 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar sesuatu produk. Malah jika ada ramuan baru, lebih daripada 350 ujian dijalankan bagi mastikan ramuan tersebut selamat dan bebas dari pencemaran berbahaya.

Bukan 1 tahun
Bukan 10 tahun
Tapi dah 100 tahun
Kalau tahun ni sudah 103 tahun!
.
SYABAS SHAKLEE!

*Jangan lupa juga  kehadiran 2 produk hebat tahun ni iaitu YOUTH dan SHAKLEEBABY.



Nak order mana-mana vitamin Shaklee dengan konsultasi eksklusif percuma seumur hidup? Whatsapp saya di 014-984 0240 (Irda).

Nak beli produk Shaklee dengan diskaun 20% bagi setiap produk? Jom daftar sebagai ahli bersama saya. Anda bakal menerima cashback bonus dari belian anda.

Whatsapp ke 014-984 0240 sekarang untuk servis & konsultasi terbaik.


BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU PESAKIT KANSER?

Tahukah anda bahawa Vivix Shaklee telah membantu ramai pesakit kanser untuk bangkit semula? Ya. Walaupun bukan SEMBUH, namun pengambilan Vivix telah membantu ramai pesakit kanser untuk menjadi cergas & berasa sihat semula. Kebanyakannya menjadi lebih bersemangat untuk terus berjuang melawan penyakit tersebut.

Bila sebut sahaja KANSER, rasanya itulah nama penyakit yg paling digeruni oleh kita kan? Sehingga ke hari ini sebenarnya ubat atau penawar untuk menyembuhkan kanser 100% masih belum ditemui. Namun, ada yg kata Vivix Shaklee setakat ini telah berjaya membantu ramai pesakit kanser menjadi bertambah sihat & terselamat dari peringkat kanser yg semakin teruk.


BAGAIMANA SEBENARNYA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU PESAKIT KANSER?

Vivix; dengan gabungan resveratrol & polifenol menjadikan ia minuman botani yg tinggi antioksida, mampu memperbaiki sel-sel yg merosak akibat radikal bebas. Apabila radikal bebas dapat dikurangkan di dalam badan pesakit kanser, maka perebakan sel kanser juga akan dapat dibendung.

Selain itu, Vivix juga memberi tenaga kepada mitochondria (enjin sel) yg mana sekaligus mampu memberikan tenaga kepada pesakit untuk terus aktif & bergerak melakukan aktiviti harian. Vivix juga mampu meningkatkan daya tahan melawan penyakit (sistem immune) badan pesakit; yg mana sekaligus menjadikan pesakit berasa semakin sihat & tidak lemah.

Ini adalah antara testimoni pesakit kanser yg telah mendapat manfaat yg sangat memberangsangkan selepas mengamalkan Vivix. Happy kan kalau kita dapat bantu pulihkan penyakit orang yg tersayang?


Best kan kalau kita dapat 'menghadiahkan kesihatan' kepada orang lain. Apatah lagi jika orang itu adalah ibu bapa kita yg telah banyak berjasa kepada kita. Apalah sangat nilai sebotol Vivix berbanding pengorbanan yg telah mereka lakukan demi kita.

Harga retail sebotol Vivix (150ml): RM475

 Nak special price & offer?
 Nak keahlian percuma?
 Nak pos percuma?
 Nak konsultasi eksklusif?

Whatsapp saya untuk order Vivix anda untuk orang yg tersayang. 014-984 0240 (Irda)

KENAPA WANITA PERLU PANDAI & MULA BERNIAGA?

Tak dinafikan; menjadi surirumah sepenuh masa menguruskan anak-anak & rumahtangga adalah 'kerjaya' impian majoriti wanita yg telah bergelar isteri/ibu. Namun, dalam masa yg sama wanita juga WAJIB ada backup plan untuk kepentingan diri & anak-anak pada masa kecemasan kerana kita tak tahu apa ujian yg bakal melanda kita suatu masa kelak.


Jom kita baca satu kisah benar kenalan rapat saya ni..


Ada satu kisah benar tentang seorang isteri. Beliau seorang yg sangat bertuah kerana si suami sanggup bekerja seorang demi menuara keluarga. Isterinya hanya perlu menjadi surirumah sepenuh masa; menjaga rumahtangga & anak-anak yg sedang membesar.

Suatu hari, suaminya yg merupakan pembawa punca pendapatan utama keluarga ditakdirkan terlibat dalam sebuah kemalangan yg meragut nyawanya di kala itu juga. Maka ditinggalkanlah isteri tersebut menjadi balu seawal usia awal 30-an, bersama 4 orang anak yg sedang membesar & bayi di dalam kandungan yg berusia 6 bulan; tanpa sumber pendapatan.

Sungguh, mati itu benar..
Duhai wanita, ayuhlah belajar berniaga. Walau sekaya mana; semampu mana pun suami kita menanggung keluarga, carilah peluang untuk belajar berniaga. Kalau bukan pun untuk kaya di waktu sekarang, belajarlah demi masa depan diri sendiri & anak-anak sekiranya suami telah tiada nanti.

Nak berniaga tak perlu pandai masak, tak perlu pandai jahit; malah tak pandai menjual pun tak mengapa. Dalam team kami akan kami ajarkan semua; tanpa perlu anda keluar rumah pun. Belajar berniaga cara mudah dengan kami. Dah ramai yg berjaya. Malah dah ramai wanita berkerjaya professional sanggup berhenti kerja & melakukan bisnes seperti kami sepenuh masa.

Bisnes cara mudah dari rumah.
✔Tak perlu tinggalkan anak-anak.
✔Ada kebebasan masa.
✔Ada untung retail setiap hari.
✔Ada bonus setiap bulan.
✔Ada bonus kereta idaman.
✔Ada trip percutian percuma.

Contact saya ye. Saya & team akan bantu ajar bisnes ini. Whatsapp: 014-984 0240 (Irda)


CARA GUNA YOUTH YG BETUL PADA WAKTU SIANG

Produk skincare YOUTH Shaklee memang tak dinafikan lagi kehebatannya. Ramai yg terus jatuh cinta dengan keberkesanannya memudarkan jeragat, memudarkan lekuk parut jerawat, mengecilkan liang pori & menjadikan kulit bersih serta 10 tahun lebih muda berbanding usia sebenar.

Tapi, bagus camana pun YOUTH, kita kena guna dengan aturan atau cara yg betul untuk memastikan kita mendapat kesannya yg paling optimum & terbaik. Penggunaan dengan cara yg betul serta konsistensi setiap hari amat penting tau. Kalau tidak, produk bagus macam mana pun memang takkan nampak hasilnya.


BAGAIMANA CARA YG BETUL NAK PAKAI YOUTH PADA WAKTU SIANG?
Penggunaan YOUTH pada waktu siang amat penting untuk melindungi kulit dari kerosakan akibat uv sinaran matahari serta pencemaran dari luar. Sama ada kita bekerja, keluar ambil/hantar anak sekolah ataupun surirumah yg duduk di rumah sahaja sepanjang masa; MESTI pakai YOUTH untuk lindungi kulit. Sebab, walaupun duduk di dalam bangunan je pun, uv sinaran matahari tetap boleh masuk meresap & merosakkan kulit kita tau.

Berikut 4 langkah penting pemakaian YOUTH pada waktu siang:

1. Cuci muka menggunakan YOUTH Luminous Gel Cleanser sebaik sahaja bangun dari tidur. Ini terutamanya untuk membersihkan kesan krim malam atau minyak berlebihan pada kulit selepas bangun tidur. Bagi yg kulit kering, ia penting untuk mula melembabkan kulit.

2. Selepas cuci, lap muka dengan tuala muka khas; jangan campurkan dengan tuala lap badan. Kemudian, oles/sapukan YOUTH Perfecting Toner ke seluruh muka dengan menggunakan kapas muka. Lakukan dengan gerakan memghala ke atas sekaligus sambil mengurut muka. Toner amat penting untuk melembab & meneutralkan kembali pH kulit muka.

3. Sapu ratakan YOUTH Activating Serum ke seluruh muka kecuali kelopak mata. Serum YOUTH ni wajib dipakai bersama-sama moisturizer tau. Serum ni berfungsi untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit agar lebih elok & kulit kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

4. Lepas sapu serum, sapukan pula YOUTH Age Defense Mosturizer with SPF 50 pada seluruh muka kecuali kelopak mata. Moisturizer ni adalah yg paling paling penting kita WAJIB pakai. Inilah krimnya yg melindungi kita dari UVA & UVB matahari yg boleh merosakkan lapisan luar & dalam kulit kita. Kalau nak elak jeragat, kulit kusam, pigmentasi & sunburn; WAJIB pakai krim ini. SPF 50 di dalamnya melindungi kulit selama lebih kurang 2 jam pada sekali sapuan. Nak betul-betul elak jeragat & sunburn, kena rajin sapu lagi lepas wudhuk/solat.

Selepas selesai 4 langkah di atas, barulah kita boleh sapu BB cream ke, baby cushion ke atau compact powder. Bila kulit dah elok cantik secara semulajadi lepas guna YOUTH, nak sapu bedak atau calit mekap pun lebih mudah tau. Sekata & cantik je. Dan yg penting, tak perlu nak tutup kekurangan/flaw pada kulit tu dengan concealer atau foundation 3-4 inci dah!

Nak demo cara pakai YOUTH yg betul? Jom tonton video ni ⤵

https://youtu.be/wlF7FzllGg8


BERAPA HARGA SET YOUTH?

YOUTH tersedia dalam 3 jenis set:

❤ Starter Set
❤ Renew & Maintain Set
❤ Intensive Treatment & Repair Set

Range harga 3 set ini antara RM600 - RM1,600

Kami sarankan, untuk permulaan sebaiknya ambil satu set penuh dulu supaya semua langkah asas penjagaan & pembaikan kulit dapat dilakukan. Selepas itu, anda bolehlah membeli setiap item secara loose item/berasingan.

Nak harga special? Nak free pos? Nak consultation eksklusif supaya betul-betul berkesan lepas beli dengan saya? Meh Whatsapp ye. Kita sembang-sembang sampai jadi. 😉

014-984 0240 (Irda)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...