JUG FILTER AIR SHAKLEE: GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE YG TERBAIK!


Haritu ada sorang customer merangkap ahli Shaklee di bawah group saya membeli set Get Clean Water Pitcher Shaklee ni.. Lepas tu saya tanya dia, ok tak water pitcher tu? Dia jawab "best! sedap airnya.. air kosong lain dah jadi tak sedap dah.." hehehe.. happy saya dengar.. ok, meh saya senaraikan dulu apa kebaikan Get Clean Water Pitcher ni sebelum saya bercerita panjang lebar tentangnya:

  • Berfungsi sama seperti penapis air yg biasanya dipasangkan di paip sinki.
  • 1 filter boleh menuras sebanyak 303liter (80gelen) air (lebih kurang dalam 4 bulan kalau sering digunakan).
  • Terdapat penanda aras yg memberitahu apabila filter perlu ditukar.
  • Boleh diletakkan di atas meja untuk terus menghidangkan air kosong kepada tetamu atau ahli keluarga. Design juga amat menarik.
  • Menapis lebih 3,000 jenis bahan pencemar di dalam air minuman.
  • Selamat diminum walaupun untuk kanak-kanak.
  • Rasa air yg sedap.
  • Tak perlu modal beribu-ribu ringgit. Hanya RM460 bagi starter set yg mengandungi Pitcher,Housing Kit & 3 Filter.
  • Replacement Filter juga adalah sangat-sangat mampu milik iaitu RM161 untuk 3 filter.
Set Starter Pack Get Clean Water Pitcher Shaklee


MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa (Sangat suka ciri ini-nak gi berkelah pun saya boleh bawa Water Pitcher pasni..hehe.. i likeeeee u!)
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak (Ni juga salah satu sebab saya nak...saya macam tak sempat jer nak masak air dan sejukkan pada suhu bilik untuk kegunaan harian tiap2 hari)

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

HARGA RETAIL NORMAL: RM460 (Starter Pack berserta 3 filter)
HARGA RETAIL NORMAL REPLACEMENT FILTER: RM161 (3 filter)

*Nota: 1 filter boleh digunakan sekitar 4 bulan; bersamaan 303liter (80gelen) air.

Untuk HARGA SUPER ISTIMEWA & KONSULTASI PERCUMA SELEPAS PEMBELIAN, hubungi:

Irda
014-984 0240 (SMS/Whatsapp/Call)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...