KISAH BENAR! VIVIX BANTU SEMBUHKAN LUKA ANAK KECIL

Ramai yg tanya, "boleh ke budak kecik ambil Vivix?" Jawapannya BOLEH; tapi bukan untuk diminum/dimakan lah. Tapi, boleh digunakan secara luaran. Contohnya, membantu mempercepatkan pemulihan kulit yg luka terus atau melecur. Ya betul. Punyalah hebat Vivix ni boleh membantu pemulihan sel & DNA ni. Bukan dari dalaman sahaja tau. Malah dari luaran juga.

Buktinya? Meh kita ikut kisah benar dari sahabat saya Umie dari http://www.mamaashraf.blogspot.com ni. Kisah bagaimana beliau terlah berjaya membantu sahabat beliau yg panik apabila anak kecilnya melecur teruk. Allahuakbar.

KISAH ANAK KECIL CEPAT PULIH DARI KULIT MELECUR

Assalamualaikum

Peristiwa yang saya nak cerita ni berlaku pada 10 Ogos 2016.  Waktu tu saya tengah standby nak drive keluar dari tempat parking Hotel Concorde Shah Alam. Baru lepas habis training kat Concorde Hotel.Tiba-tiba ada wassap masuk bertalu-talu.  Sapa la yang wassap ni. Terus saya amik henpon dan baca.
.
Rupa-rupanya wassap dari sahabat saya yang tengah runsing sebab anak dia baru ja melecur teruk kat kawasan muka dan leher akibat terkena air panas. Kesian sangat. Dia tanya apa patut dia buat untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka anaknya.  Otak ligat memikir apa ya produk yang sesuai untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka dan leher anak kawan saya ni.
.
Gambar tu waktu mula2 kena air panas. Waktu tengok gambar tu terus rasa tersayat hati ni uhuhu.... Baby kot.  Mamanya mesti la lagi sedih uhuhu... Kalau korang kat tempat dia apa yang korang rasa?  Sob3x..... Bila kena air panas tu kawan saya ni immediately apply krim herbal blend kat muka dengan badan anak dia. Kebetulan plak kawan saya ni memang selalu standby krim herbal blend kat rumah. Kesan lecur terus kering. Doktor pun terkejut kesan lecur boleh kering dalam masa sehari.

Bila kawan tanya apa patut dia buat terus saya teringat kawan saya ni pernah beli ESP dan Vivix dari saya.  Kebetulan pulak 2-3 minggu lepas ada sideline share testimoni dia buat masker untuk hilangkan kesan lecur dengan esp + Vivix.  Terus suggest kawan buat cara yang sama. Ada nada hepi dalam wassap dia yang seterusnya. Dalam hati ni terus berdoa dan berharap agar berhasil la cubaan kawan saya ni. Semoga Allah permudahkan usaha dia.

Petang esoknya  selepas 2-3 hari kisah anak kawan saya ni tergerak hati nak follow up samada berhasil atau tak usaha kawan saya. SubhanaAllah memang Allah nak mudahkan usaha kawan saya ni.  Katanya ESP dah abih. So dia tawakkal sapu Vivix ja kat muka anak dia. Tu pun dia buat sekali ja.  Nak menangis rasanya bila tengok kesan yang sangat menakjubkan.
.
Kesan melecur tu hilang hampir 90% hanya dengan sekali sapuan Vivix. Tempat kawasan yang dia sapu Vivix bertukar jadi kulit mati. Esoknya kawasan tersebut dah tumbuh kulit baru. Saya yang baca rasa hepi sangat2. apatah lagi mamanya sendiri kan. Sekarang kawan saya continue sapu krim herbal blend kat muka dan badan yang melecur.

Betul lah apa yang diberitahu selama ni.  Antara fungsi Vivix ialah menggantikan sel2 dna yang dah rosak dan menggantikannya dengan sel2 dna yang baru.  Dalam kes kawan saya ni sel2 kulit yang dah terjejas akibat melecur mati dan diganti dengan sel kulit yang baru.

Nampak tak betapa Vivix boleh juga dijadikan first aid paling mujarab kat rumah kita. Memang pelbagai guna.

Begitula ceritanya. Sumpah saya tak tipu saya rasa bersyukur sangat dapat bantu kawan yang dalam kesusahan dengan asbab Vivix. Kita merancang dan usaha Allah juga yang tentukan keberhasilannya.

Haaaa.. happy kan bila dapat kesan macam tu. ❤❤

Memang krim Herbal Blend tu dah jadi favourite ramaaaaaiii ibu di Malaysia ni tau. Vivix tu pun dah jadi kegilaan semakin ramai rakyat Malaysia. Nak kedua-duanya? Meh saya share harga setiap satunya:

✔Herbal Blend Multipurpose Cream (4oz: RM27.50 (belum termasuk pos)
✔Vivix (150ml): RM475 (pos percuma)

Hubungi saya untuk pertanyaan & order ye. 😉

IRDA
014-984 0240 (Whatsapp)


1 comment:

  1. Wow... Menariknya herbal blend dan Vivix ni 😊

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...